LEGO schoen cadeautjes 2020 | Onder de €10

Aankomende maandag begint het Sinterklaasjournaal weer, en dan mogen de kinderen weer schoentjes zetten. Wij zetten de leukste LEGO schoen cadeautjes onder de €10 op een rijtje.

Advertentie

Sint 2020

LEGO DuSint 2020plo bulldozer | 10930

Ook de kleintjes worden niet vergeten. Deze bulldozer met bestuurder en brekende steen is goed voor de fijne motoriek.

LEGO Super Mario Power-Up Pakket | 71370

Voor deze aanvulling heb je de LEGO Super Mario set nodig, wat een leuk set is voor de sinterklaasavond, maar dan is deze aanvulling wel een geweldig schoencadeautje! Hiermee krijgt Mario speciale vuurkracht, waarmee hij zijn vijanden sneller kan verslaan.

LEGO City Monstertruck | 60251

Met zijn extra dikke banden is deze Monstertruck een stoer voertuig voor iedereen! Geschikt voor gave trucs en om rond te rijden in de stad.

LEGO Wegenplaten en basisplaten

Wegen- en basisplaten heb je nooit genoeg! Verkijgbaar in diverse soorten en kleuren.

 

LEGO Spider-man Mecha | 76146

Ga overal naartoe, grijp alles wat op je pad kom en schiet enorme webben af, dat kan allemaal met deze Spider robot!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post over LEGO schoen cadeautjes bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.