Gardaland | LEGOland Water park

Duiken in miljoenen LEGO stenen, wie wil dat nou niet? Het is mogelijk in Gardaland, een themapark in Italië.

Advertentie

LEGOland Water park

Gardaland

LEGOland Water park is de nieuwe attractie in het themapark Gardaland. In dit water park kun je diverse interactieve waterspellen spelen en zijn er talloze attracties. Bezoek bijvoorbeeld miniland, met de mooiste Italiaanse monumenten op schaalniveau, zoals de toren van Pisa.

Voor de allerkleinsten is de DUPLO Splash de perfecte plek, vol waterdieren die je nat willen spuiten. Of de DUPLO Water Works vol interactieve en educatieve activiteiten zoals bruggen en dammen bouwen. Zowel in Beach Party als Jungle Adventure vind je verschillende glijbanen, waarbij je in de eerste nog veel meer speelelementen kunt verwachten.

In de LEGO River adventure kun je je eigen vlot mooi maken met drijvende LEGO stenen en je vervolgens laten meevoeren in de rivierstroom door een onderwatergrot en langs enkele van de fantastische Miniland monumenten.

Gardaland

Het LEGOland Water park is een onderdeel van het themapark Gardaland en kan alleen bezocht worden bij aankoop van een combinatieticket voor beide parken. Het park bevindt zich in Italië, in de omgeving van het Gardameer. Kijk voor meer informatie op legolandwaterparkgardaland.it/en/

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.