Catalogus juli – december 2017 van LEGO

De nieuwe catalogus voor het komende halfjaar is uit! Er staan weer talloze toffe sets in en informatie over het LEGO House – Home of the Brick.

Advertentie

Sets tot leven brengen

Met de speciale catalogus app kun je sets tot leven brengen. Zo kun je 3D animaties zien van LEGO modellen en ze van alle kanten bekijken. Door de app te openen en je smartphone of tablet boven het product te houden waar het gele app icoontje bij staat, komt het product tot leven. Ook zie je beschrijvingen en leuke verhalen. De app is beschikbaar voor iPhone en android.

Online en offline

Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk de online catalogus. Liever de papieren versie? Die is te krijgen in diverse speelgoedwinkels door het hele land.

 

LEGO Catalogus juli-december 2017

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.