De Bricks 4 Alpe dHuZes LEGO beurs 2019

Veelbouwplezier heeft een primeur! Met veel enthousiasme mogen wij als eerste de Bricks 4 Alpe dHuzes LEGO beurs 2019 aankondigen.

Advertentie

 

Bricks 4 Alpe dHuZes LEGO beurs 2019

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 is de nieuwe LEGO beurs die wordt georganiseerd door stichting Bricks 4 Alpe d’Huzes.

Dit jaar werd de LEGO beurs voor het eerst gehouden in Houten.
In januari wijkt de organisatie uit naar de Beursfabriek in Nieuwegein, waar je ook gratis kunt parkeren. Het beloofd een prachtig evenement te worden voor jong en oud.

 

Bricks 4 Alpe dHuZes LEGO beurs

 

Wat kun je op de beurs verwachten?

Er is van alles te doen, zoals ‘Meebouwen aan de Alpe d’Huez’ bezichtiging van de allermooiste MOC’s, verkoop van losse LEGO stenen, VIP-arrangementen, Loterijen en een Veiling.

Voor de kinderen zijn er diverse bouwhoeken en demonstraties en zal er een speurtocht worden georganiseerd. Ook zijn er springkussens en kermisattracties.

 

LEGO beurs voor een goed doel

Het evenement staat in het teken van het goede doel. Dat wil zeggen dat de opbrengst van de tickets voor het KWF is.

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je vooraf online kopen. Deze kosten € 5,- per persoon. Tickets aan de deur kosten € 6,50. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.