De leukste LEGO kinderboeken | Kinderboekenweek 2018

Het is weer kinderboekenweek! Van 3 tot en met 14 oktober wordt er volop aandacht besteed aan kinderboeken, met als dit jaar het thema ‘Vriendschap’. Nu zijn er ook diverse leuke LEGO kinderboeken. Wij zetten er een aantal voor jullie op een rijtje.

Advertentie

Wie zit daar verstopt? | LEGO DUPLO

LEGO kinderboeken

 

Een flapjesboek voor de allerkleinsten

Wie zit daar verstopt? is onder andere te koop bij bol.com

De magische tuin | LEGO Disney Princess

LEGO kinderboeken

De Disney prinsessen zijn hun spulletjes kwijt geraakt in de tuin. Help jij ze vinden? Het leuke aan dit boek is dat het ook een speelmogelijkheid bevat, met 3d tuin en LEGO steentjes.

De magische tuin is onder andere te koop bij bol.com

Het boek vol avonturen | LEGO Friends

LEGO Kinderboeken

LEGO Friends mag natuurlijk niet ontbreken binnen het thema ‘vriendschap’. In dit boek lees je vanalles over de meiden van LEGO Friends en hun woonplaats Heartlake City.

Het boek vol avonturen is onder andere te koop bij bol.com

Dino-dreiging | LEGO Jurassic Park

LEGO Kinderboeken

Een sticker- en leesboek ineen! Ga naar Jurassic Park en beleeft spannende avonturen.

Dino-dreiging is onder andere te koop bij bol.com

Bulldozerboeven | LEGO City

LEGO kinderboeken

Een wilde achtervolging door de stad als de boeven erachter komen dat de kluis leeg is! Lukt het de politie om de boeven te vangen? Lees het verhaal en speel het na met de bijgevoegde LEGO!

Bulldozerboeven is onder andere te koop bij bol.com

De moedige R2-D2

LEGO Kinderboeken

Lees over de avonturen van R2-D2 in dit leuke boek vol tekeningen.

De moedige R2-D2 is onder andere te koop bij bol.com

 

 

Ken jij nog leuke LEGO kinderboeken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over LEGO kinderboeken bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.