De leukste LEGO rugtassen

De zomervakantie is alweer bijna voorbij. Voor regio zuid gaat de laatste week alweer in, en dan begint het nieuwe schooljaar weer. En dan aansluitend gaan ook de andere regio’s weer van start. Natuurlijk wil je dan in stijl je nieuwe schooljaar beginnen. Wij hebben de nieuwe rugtassen al klaarstaan en we zetten de leukste LEGO rugtassen voor jullie op een rijtje.

Advertentie

LEGO Batman rugtas met lunchtas

LEGO rugtas

Deze LEGO Batman rugtas is wel heel erg handig. Er zit een los lunchtasje aan de voorkant opgeritst. Die kun je er dus gemakkelijk afhalen. Ideaal!

LEGO Batman rugtas met lunchtas

LEGO Classic minifiguren

LEGO rugtas

Deze valt op vanwege de minimalistische manier waarop de minifiguren zijn getekend. Leuk voor jong en oud 😉 Met diverse handige vakjes en riempjes voor extra opbergmogelijkheden.

LEGO Classic minifiguren

LEGO Ninjago Kidstar Rugzak Lightning Battle

LEGO rugtas

Deze LEGO Ninjago rugtas met grote afbeelding valt zeker in de smaak bij stoere jongens en meiden!

LEGO Ninjago Kidstar Rugzak Lightning Battle

LEGO Friends Confetti

LEGO rugtas

Deze vrolijke LEGO Friends rugtas bevat een twee grote vakken voor al je schoolspullen.

LEGO Friends Confetti

LEGO Star Wars Stormtrooper

LEGO rugtas

Met grote Star Wars fans in huis kon deze LEGO rugtas natuurlijk niet ontbreken.

LEGO Star Wars Stormtrooper

LEGO spaceman

LEGO rugtas

Deze mag natuurlijk niet ontbreken, met zo’n handig voorvakje voor je kleine LEGO steentjes. De spaceman is een applicatie op de tas, wat de rugtas extra uniek maakt.

LEGO spaceman

Onze favoriet is de spaceman, welke is jullie favoriet? Laat het weten in de reacties hieronder.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over LEGO rugtas bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.