Dubbelzijdige LEGO tape | Nimuno Loops

Begin van dit jaar dook het opeens overal op, de dubbelzijdige LEGO tape. Door middel van een crowdfunding project wilden de makers genoeg geld verzamelen om dit product op de markt te gaan brengen. En dat is gelukt!

Advertentie

Dubbelzijdige LEGO tape

 

Nimuno LEGO tape

 

Geniaal, deze LEGO tape. Hiermee kun je op elk oppervlak, horizontaal of verticaal of zelfs de bocht om met je steentjes bouwen. Het werkt heel simpel, knip het stuk van de rol wat je wilt gebruiken. Haal de beschermfolie van de achterzijde zodat de plaklaag zichtbaar wordt. Plakken en bouwen maar!

Bekijk hier hoe het werkt

Wanneer te koop?

Op dit moment is het crowdfunding project gesloten, omdat er voldoende geld is gedoneerd. De tape wordt op dit moment geproduceerd. De verwachte datum dat de tape beschikbaar is, is momenteel augustus 2017.

Aanvulling: de Nimuno tape is vanaf nu te koop! Oa bij bol.com

Lees hier meer over deze en andere dubbelzijdige tape!

Deze post over Nimonu tape bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.