Dubbelzijdige tape voor je LEGO steentjes

Al eerder schreven we over Nimuno tape, de dubbelzijdige tape waarmee je op elk oppervlak, horizontaal en verticaal kan bouwen. Naar hartenlust overal bouwen!

Advertentie

 

Dubbelzijdige tape voor je LEGO steentjes

 

Maak van elk oppervlak een bouwplaats

 

Dubbelzijdige tape voor je LEGO

Maar naast de Nimuno tape zijn er nog meer fabrikanten die deze tape op de markt hebben gebracht. Zo is er Flexiblox, Brickit en Sinji.

Dit is natuurlijk een ontzettend leuk cadeau voor de feestdagen. In de schoen of onder de boom, hier maak je ieder kind en volwassene blij mee. Want wat is er nou leuker dan op elk oppervlak met LEGO te kunnen bouwen.  

Alle tapes zijn eenvoudig op het gewenste formaat te knippen. Met de zelfklevende achterzijde kan er op elke ondergrond gebouwd worden. De tape is buigzaam, dus zelfs de hoek om bouwen is mogelijk!

 

 

Dubbelzijdige tape voor je LEGO

 

Een nieuwe impuls aan het bouwen.

Wij wensen je veel bouwplezier!

 

Deze pagina bevat affiliate links.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.