Een DUPLO en Hubelino kerstboom

De sint is weer terug naar Spanje en de eerste kerstspullen staan weer in huis. En in huize Veel Bouwplezier vonden we het hoog tijd worden voor een kerstboom. Een DUPLO kerstboom. Maar wel een met wat extra’s, namelijk een echte DUPLO met Hubelino kerstboom.

Advertentie

 

 

 

Hubelino | Een knikkerbaan

Al enkele jaren krijgen onze kinderen een doos Hubelino voor hun verjaardag of van de sint. Deze uitbreiding op DUPLO is echt heel leuk en goed voor uren speelplezier. Met de verschillende soorten knikkerbaan kun je eindeloos varieren. En zo onstond ook deze kerstboom.

 

hubelino kerstboom-veelbouwplezier

 

Een DUPLO en Hubelino kerstboom

De producten in deze blog hebben wij zelf aangeschaft.

 

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.