DUPLO Luxe treinset | Review van een echt rijdende DUPLO trein

Voor zijn tweede verjaardag kreeg onze tweejarige zoon de DUPLO luxe treinset. En dat bleek een geweldig cadeau, hij kan er uren mee spelen en de trein laten rijden!

Advertentie

DUPLO Luxe treinset | 10508

Eerst even wat feitjes over deze DUPLO trein. Het belangrijkste, de trein kan echt rijden! De locomotief heeft daarnaast ook geluidseffecten voor het het tanken en tijdens het rijden. Er zitten diverse goederenwagons bij die je kunt vullen met bijvoorbeeld fruit en rotsen. Bij de trein zit bijna 2 meter aan rails, een brug met tunnel, een vrachtwagen, steengroeve, kraan en 3 DUPLO figuren.

De rails zijn makkelijk aan elkaar aan te sluiten. Ook onze tweejarige kan dit zelf. Een volledige baan zelf maken lukt nog niet, maar gelukkig heeft hij grote zussen die graag helpen 😉 Naast de trein laten rijden en heel vaak tanken vanwege de leuke geluidseffecten is ook de bijbehorende kraan interessant. Deze kan volledig ronddraaien en de lading van de trein oppikken en omhoog hijsen.

Deze set is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen. Veilig om mee te spelen en te bouwen. Fijn voor de ouders is dat de trein na een aantal minuten vanzelf uitgaat.

 

Uren bouw- en speelplezier gegarandeerd!

Er is ook een uitbreidingsset te koop met extra rails. Deze heeft onze zoon erbij gekregen van opa en oma. Dit maakt het bouwen van de treinbaan wel extra leuk, omdat er onder andere wissels bijzitten en natuurlijk vele extra bochten en rechte stukken rails. Zo kun je je baan nog langer maken! Er zit een boekje bij met daarin diverse voorbeelden, mocht je zelf geen inspiratie hebben.

 

Deze wil ik hebben!

De set is bij diverse (web)winkels te koop, maar momenteel in de aanbieding bij de Intertoys!

Let op: in de trein gaan 3 AA batterijen die niet zijn meegeleverd. Als je er gelijk mee wilt spelen is het dus handig om deze erbij te doen.

 

Deze post met onze review over de DUPLO trein bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.