DUPLO | Disney’s Sofia het prinsesje

Ben je op zoek naar een leuk en bijzonder cadeau voor een peuter meisje? Kijk dan eens naar deze DUPLO sets van het Disney prinsesje Sofia de eerste.

Advertentie

Koninklijke paardenstal | 10594

DUPLO Sofia Paardenstal

 

 

Samen met het magische paard Minimus de Grote kun je de koninklijke paardenshow naspelen. Door extra goed te zorgen voor Minimus, kun je Sofia helpen de eerste prinses te worden die voor het vliegteam van haar school speelt.

De set komt met een blokjes met daarop wortelen en hooi. De vork kun je gebruiken om zijn stal schoon en netjes te houden. Het verhaal van Sofia de Eerste is bekend bij de allerkleinsten, zo kunnen kunnen zij geïnspireerd door Sofia en Minimus hun eigen verhalen van vriendschap creëren.

Deze set is te koop bij Bol.com.

Koninklijk kasteel | 10595

DUPLO Sofia Kasteel

 

Bij deze set zitten twee prinsesjes, Sofia de eerste en haar stiefzusje Amber. Samen gaan ze graag spelen in het koninklijke kasteel. Samen dansen op de draaiende dansvloer, spelen met Clover het konijn in de troonzaal en een schatkist met verborgen juwelen in de kelder. Op de eerste verdieping, waar je heen kan via een mooie kasteeltrap, kunnen de prinsesjes heerlijk slapen onder hun prinsessen dekentjes.

Deze set is te koop bij Bol.com.

Eigenschappen

  • Eenvoudig te bouwen
  • Inspirerend voor kinderen om verhalen na te spelen of hun eigen verhalen te verzinnen aan de hand van het populaire Disney karakter Sofia de eerste
  • Speciaal geschikt voor jonge kleine kinderen

 

 

Deze post bevat affliate links.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.