Gratis LEGO tijdschrift voor kinderen!

Een gratis tijdschrift voor kinderen over LEGO, dat is het LEGO Life magazine. Het tijdschrift verschijnt vijf keer per jaar en is er voor alle kinderen tussen de vijf en 9 jaar in Nederland en België.

Advertentie

Stripverhalen, bouwuitdagingen en activiteiten

 

Tot voor kort was het LEGO Life Magazine bekend onder de naam LEGO Club Junior Magazine. Het vernieuwde tijdschrift bevat onder andere stripverhalen, verschillende bouwuitdagingen, interviews en foto’s van ingestuurde bouwwerken.

 

Lego Life Magazine

Gratis abonneren op het tijdschrift

Als je een kind hebt in de leeftijd 5 tot en met 9 kun je hem of haar aanmelden met een LEGO ID. Na het aanmelden kun je meteen inloggen om je te abonneren op het magazine!

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.