Hubelino Pi | Knikkerbaan voor LEGO

Al een paar jaar beleven we hier veel plezier aan Hubelino, de knikkerbaan die past op DUPLO. Al talloze banen zijn ermee gebouwd. En het leuke is dat er nu ook Hubelino is die past op LEGO, namelijk Hubelino Pi!

Advertentie

Hubelino Pi

 

Hubelino Pi is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het knikkerbaansysteem van Hubelino sluit 100% aan op de LEGO bouwstenen. Er zijn verschillende soorten knikkerbanen beschikbaar, die je allemaal met elkaar kunt combineren om de tofste banen te bouwen.

 Bouwsets M en XL

Hubelino Pi knikkerbaan

Er zijn twee verschillende basissets beschikbaar. Bouwset M bevat 99 delen. Door openingen in een aantal stenen kun je een grote baan bouwen waarbij de knikker overal onderdoor kan rollen. De XL knikkerbaan is, zoals de naam al vermoed, nog groter. Deze baan bestaat uit maar liefst 246 onderdelen.

Uitbreidingssets

Baanelementenset M

Ter variatie op de standaard knikkerbanen zijn er diverse uitbreidingssets. Zo is er een baanelementenset die 98 verschillende knikkerbaanonderdelen bevat. Dus geen bouwstenen, maar alleen gootjes voor de knikkers. De constructie-elementenset bevat juist diverse dragers en dwarsliggers. Zo kun je alsmaar hoger bouwen en grotere afstanden overbruggen en toch zorgen voor een stabiele constructie.

 

Hubelino Pi

Nog meer uitdaging? Met de uitbreidingsset Kanon kun je stalen knikkers door de baan laten schieten. Zo leer je gelijk de kracht van magnetisme. De set bevat een constructieboekje met verschillende voorbeelden, tips en trucs om een fantastisch kanon te bouwen. Er zitten twee kanonnen en vier stalen knikkers bij.

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.