Jouw creatie in het LEGO Huis | LEGO Ideas

Er is weer een toffe winactie op LEGO Ideas, met als hoofdprijs; jouw creatie in het LEGO Huis in Denemarken!

Advertentie

Jouw creatie in het LEGO Huis

Er zijn 3 verschillende categorieën waarin je kunt meedoen;

  1. Bouw iets in categorie natuur, met een twist.
  2. Een leuke minifiguur of een minifiguur-scene
  3. Architectuur. Gebruik je fantasie of een bestaand gebouw en maak er iets spectaculairs van

Uit alle inzendingen worden minimaal 25 winnaars gekozen. Deze krijgen allemaal het LEGO Huis set. Daarnaast maken ze kans op een jaar lang exposeren in het LEGO Huis met de winnende creatie! Inclusief een gepersonaliseerde LEGO steen met naam en land. In elke categorie is er één hoofdprijs beschikbaar, welke bestaat uit het LEGO Huis, een gesigneerde LEGO eend, een gesigneerde set Brick Moulding Machine, de set Winnie de Pooh en de set Medieval Blacksmith.

Meedoen

Meedoen kan via LEGO Ideas. Hier lees je ook alle voorwaarden waaraan de verschillende inzendingen moeten voldoen.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.