Kerstvakantietip | Brandweer LEGO tentoonstelling in Veiligheidsmuseum PIT

De kerstvakantie komt er weer aan! Volgende week nog naar school en dan is er vakantie van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018. Tijd om naar de brandweer LEGO tentoonstelling te komen in veiligheidsmuseum PIT.

Advertentie

Op zoek naar een daagje uit?

Veiligheidsmuseum PIT heeft in de kerstvakantie een speciale Brandweer LEGO tentoonstelling. Vorig jaar was het een groot succes en daarom wordt deze tentoonstelling dit jaar herhaald. Inclusief nieuwe puzzeltocht. Er worden meer dan 100.000 LEGO steentjes gebruikt om deze LEGO tentoonstelling te bouwen. Op een interactieve manier kan jong en oud ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het werk van de brandweer. En natuurlijk zijn er weer leuke LEGO brandweer prijzen te winnen!

LEGO tentoonstelling

Meer informatie

De tentoonstelling bij Veiligheidsmuseum PIT is te zien in de kerstvakantie. Deze is van zaterdag 23 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018. Het museum is gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Op kerstavond en oudjaarsavond sluit het museum om 16.00 uur. Met uitzondering van de hiervoor genoemde dagen is de tentoonstelling open van 11.00 uur tot 17.00 uur. PIT Veiligheidsmuseum is sowieso een aanrader om te bezoeken en deze tentoonstelling is natuurlijk een leuke extra! Samen met  de schaatsbaan, warme chocomelk en ertwensoep is dit een leuke dag uit in de kerstvakantie.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.