LEGO apps | DUPLO Trains

Voor de kleinste kinderen heeft LEGO een aantal ontzettend leuke en leerzame apps. Degene die we vandaag voor jullie bekijken is LEGO DUPLO Trains.

Advertentie

 

Jouw peuter bestuurt zelf de trein

Bij deze app is je peuter zelf de machinist. Hij of zij moet zorgen dat de trein veilig bij het eindpunt aankomt. Met duidelijke animaties wordt uitgelegd wat er moet gebeuren.

 

App LEGO Duplo Trains 1

 

Eerst kun je zelf je trein samenstellen, met drie wagonnetjes voor mensen of voor vracht. Kies de vracht die je op je trein wilt hebben en de hijskraan laadt alles op je wagon. Is de trein vol, haal je de hendel over en de trein rijdt door het landschap. Ook onderweg kom je van alles tegen, zo moet je de spoorwegovergang zelf dichtdoen door erop te klikken en een brug bouwen van verschillende onderdelen. Als de trein aan het rijden is kun je zelf de snelheid regelen en de locomotief laten toeteren.

 

De app is zeer peuter vriendelijke, leuke geluiden, duidelijke animaties en herkenbare figuren. Onze peuter en kleuters spelen graag met app.

 

Download de app

Deze app is beschikbaar in de appstore en google play. Hij bevat geen in-app aankoopmogelijkheden en laat geen advertenties zien. De app wordt door LEGO aanbevolen voor kinderen vanaf 2 jaar.

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.