LEGO Boomhut | 21318

De grootste set van het Ideas platform tot nu toe, de LEGO boomhut. Met ruim 3000 steentjes goed voor heel wat bouwplezier 😉

Advertentie

LEGO Boomhut | 21318

LEGO boomhut

De LEGO boomhut is opgebouwd uit drie verdiepingen, met daarop drie verschillende kamers. Dit zijn de grote slaapkamer, badkamer en kinderkamer. Bij de ut zitten vier minifiguren, vader, moeder en twee kinderen. De daken van de kamers zijn afneembaar, waardoor je er makkelijk mee kunt spelen. Ook is er een gebogen trap en een touwbrug.

 

LEGO boomhut

 

Het leuke aan de hut is dat het mogelijk is een zomer- en een herfstversie te bouwen. Er zitten twee bladeren bij in twee kleuren. Deze zijn gemaakt van de nieuwe plantaardige kunststof. In deze set zijn de meeste onderdelen tot nu toe hiervan gemaakt. Op de bovenkant van de doos kun je precies zien welke elementen gemaakt zijn van de plantaardige kunststof. De herfstversie van de bladeren is gelijk een hele nieuwe kleur in het bladeren assortiment.

 

LEGO boomhutLEGO boomhut

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Dit artikel over de LEGO adventskalender 2019 wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste informatie en afbeeldingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.