LEGO Creator Expert Winter Village brandweerkarzerne

Ieder jaar komen er speciale winter sets uit, onder de serie Creator Expert Winter Village. Zo was er vorig jaar onder andere de winter trein. En dit jaar de Winter Village brandweerkazerne!

Advertentie

Winter Village brandweerkazerne | 10263

Winter Village brandweerkazerne

 

In de brandweerkazerne is het feest, het gebouw is versierd en de brandweermannen gaan lekker sleeën en schaatsen op de vijver.

Winter Village brandweerkazerne

Aan de achterzijde van het gebouw zie je de garage waar de brandweerauto mooi inpast. Ook kun je een kijkje nemen in de keuken, waar het licht echt aankan! Mocht er een melding zijn kunnen de brandweermannen via de paal direct in de brandweerauto springen en de brand gaan blussen.

Meer informatie

De set zal voor VIP-leden vanaf 13 september te koop zijn, de reguliere verkoop start op 1 oktober.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.