Winter sets 2017 | DUPLO en LEGO

Al eerder schreven we over de jaarlijkse adventskalenders. En ook de wintersets van LEGO Friends kwamen al voorbij. Vandaag twee andere winter sets 2017 die wij eruit vinden springen.

Advertentie

Winter sets 2017 LEGO en DUPLO

Wintervakantie van de kerstman | DUPLO 10837

DUPLO winter sets 2017 met de kerstmanDit jaar is er ook een speciale winterset voor de allerkleinsten. Met de kerstman en zijn arrenslee kun je talloze avonturen beleven. Cadeautjes, een helling om vanaf te sleeën, een dennenboom en een sneeuwpop maken deze winterse set compleet.

 

 

Wintervakantie trein | LEGO Creator Expert 10254

LEGO Creator wintervakantietrein

Ieder jaar komt LEGO met een exclusive winter set. Dit jaar is dat LEGO wintervakantie trein van LEGO Creator Expert. Een vrolijk gekleurde groene locomotief met diverse wagons. Een kerstboom, cadeautjes, speelgoed en conducteur zitten er allemaal bij.

 

 

Deze post bevat affiliate links.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.