LEGO Dekbedovertrek | de allerleukste!

Vandaag is de internationale dag van de slaap. Op deze dag staat alles wat met slapen te maken heeft, en het slapen zelf natuurlijk, centraal. En waar slaap je nu beter onder dan onder een echt LEGO dekbedovertrek? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Advertentie

LEGO City

LEGO dekbedovertrek

Dit LEGO dekbedovertrek doet het goed in elke kinderkamer. Er wordt hard gebouwd aan een LEGO muur en er staan volop vrolijk gekleurde steentjes. Het dekbedovertrek is aan twee kanten te gebruiken.

LEGO Ninjago

LEGO dekbedovertrek

Er zijn veel verschillende dekbedovertrekken van LEGO Ninjago, maar wij vinden deze het allerleukste. Vooral omdat beide kanten van het dekbedovertrek gebruikt kunnen worden en allebei een toffe Ninjago plaat bevat.

LEGO Friends

LEGO dekbedovertrek

Dit LEGO Friends dekbedovertrek staat hoog op het verlanglijstje van onze dochters. Hij is dan ook ontzettend leuk met alle vriendinnen erop aan de ene kant en aan de andere kant vrolijk gekleurde bolletjes.

LEGO Batman

LEGO dekbedovertrek

Ook van LEGO Batman zijn er diverse dekbedovertrekken, maar die met alleen Batman valt gelijk op. Wat een stoer dekbedovertrek, daaronder kun je heerlijk dromen over de heldendaden van Batman.

LEGO Star Wars

LEGO dekbedovertrek

Dit stoere LEGO Star Wars dekbedovertrek zou geweldig staan in de kamer van onze zoon. Aan de ene kant een grote foto van Darth Vader, CP3O en Stormtroopers aan één kant en aan de andere kant kleinere Star Wars figuren.

 

 

Deze post over het LEGO dekbedovertrek bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.