LEGO Disney verhalenboekavonturen

Ken je de LEGO Disney verhalenboekavonturen al? Dit zijn hele leuke sets van verschillende Disney prinsessen. Open het boek en speel de avonturen van je favoriete prinses na in de microwereld van het boek.

Advertentie

Mulans verhalenboekavonturen | 41374

LEGO Disney verhalenboekavonturen Mulan

Help jij Mulan haar familie te beschermen door haar geheim te bewaren en plicht te vervullen? Kan en Kriki zijn ervan overtuigd dat het lukt, als ze wandelen door het park.

Anna en Elsa’s verhalenboekavonturen | 41375

LEGO Disney verhalenboekavonturen Frozen

 

Heb je zin om een sneeuwpop te maken? Ga lekker buiten in Arendelle sleeën en daarna opwarmen in het kasteel met Anna, Elsa en Kristoff.

Ariëls verhalenboekavonturen | 43176

LEGO Disney verhalenboekavonturen Ariel

 

 

Aan de ene kant het land en de andere kant de zee. Luister naar de muziek van Sebastiaan, speel met Botje en ga wandelen op het strand.

Belle’s verhalenboekavonturen | 43177

LEGO Disney verhalenboekavonturen Belle

 

Betreed de brug om het kasteel te betreden, doe een dansje op de dansvloer en drink een kopje thee met Mevrouw Tuit en Barstje. Samen met Pendule en Kandelaar kun je op zoek naar de geheime kamer.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.