LEGO Ninjago 2018 | de nieuwste sets

Van LEGO Ninjago komen ook regelmatig nieuwe sets uit. De onderstaande zeven nieuwe sets horen bij de serie Ninjago, seizoen 9. Alle LEGO Ninjago 2018 sets op een rijtje.

Advertentie

LEGO Ninjago Destiny’s wing | 70650

LEGO Ninjago 2018

Samen met Kai strijd je tegen Jet Jack om het drakenbotzwaard. Met de noppenschieters kun je Jet Jack aanvallen en het zwaard van het voetstuk halen.

LEGO Ninjago Destiny’s wing

LEGO Ninjago Troonzaalduel | 70651

 

LEGO Ninjago 2018

 

Red samen met Nya, Samoerai X en Skylor Lloyd uit de cel van Harumi. In de troon zit een geheim vak voor de sleutel van de gevangenis en de muur heeft een speciale doorbreekfunctie. Lukt het je om Harumi te overmeesteren en Lloyd te redden?

LEGO Ninjago Troonzaalduel

LEGO Ninjago Stormbringer draak | 70652

LEGO Ninjago 2018

Hoe gaaf is deze, Stormbringer de Bliksemdraak! Samen met Jay vlieg je rond terwijl Daddy No Legs probeert Stormbringer gevangen te nemen. Maar dat laat je natuurlijk niet gebeuren!

LEGO Ninjago Stormbringer draak

LEGO Ninjago Fistbourne draak | 70653

LEGO Ninjago 2018

Fistbourne wordt aangevallen door de noppen van de HunterCopter. Ga met Kai en Cole de strijd aan tegen de jagers en let op, ze proberen Fistbourne te verleiden met een heerlijke kalkoen.

LEGO Ninjago Fistbourne draak

LEGO Ninjago Dieselnaut | 70654

LEGO Ninjago 70654

 

De drakenjagers zijn op weg met de Dieselnaut. Ninja’s Teen Wu, Jay en Zane strijden tegen de tank, die diverse wapens heeft in draaibare geschutskoepels, een verborgen wapenrek en een gevangenis. Met verschillende drakenharnaselementen.

LEGO Ninjago Dieselnaut

LEGO Ninjago Drakenkuil | 70655

LEGO Ninjago 2018

De drakenkuil heeft drie afneembare gedeelten om het speelplezier te verhogen. De tribune met troon voor de Iron Baron, een uitkijktoren en een gevangenis met valkuil. Ga de strijd aan met de Iron Baron en de drakenjagers en vind de vier drakenharnaselementen, maar pas op voor de aardedraak!

LEGO Ninjago Drakenkuil

LEGO Ninjago Movie city haven | 70657

LEGO Ninjago 2018

 

De grootste set van deze serie, past perfect bij Ninjago City. De haven met kraan, supermarkt, huis, dojo, werkplaats, theeplaats, arcade en frisdrankautomaat. Met 13 verschillende minifiguren om uren mee te spelen.

LEGO Ninjago Movie city haven

LEGO Ninjago Oni Titan | 70658

LEGO Ninjago 2018

Red Ninjago City van Oni Titan! Verslag deze krachtige vijand met al je ninja vaardigheden.

LEGO Ninjago Oni Titan

Onze favoriet is de Stormbringer draak. Laat in de reacties hieronder weten welke jouw favoriet is.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over LEGO Ninjago 2018 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.