LEGO Paradijsvogelplant | Botanical collection

De Strelitzia Reginea is één van de opvallendste planten ter wereld. De bloemen lijken qua kleur en vorm op de paradijsvogel, wat de naam verklaard. Een nieuwe toevoeging in de Botanical collection; de LEGO Paradijsvogelplant!

Advertentie

LEGO Paradijsvogelplant | 10289

LEGO Paradijsvogelplant

De LEGO Paradijsvogelplant is de nieuwste toevoeging in de LEGO Botanical collection. Ook deze zit weer fantastisch in elkaar. Je kunt de bloemen en bladeren verstellen en zo je eigen unieke plant samenstellen. Er zitten weer diverse verrassende elementen in.

De Paradijsvogelplant is ongeveer 46 centimeter hoog en heeft een doorsnee van ongeveer 13 centimeter. Hij is opgebouwd uit 1173 onderdelen. De set kost €109,99 en is verkrijgbaar vanaf 1 juni 2021.

Ontdek ook de eerdere sets, het bloemenboeket en het bonsaiboompje.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.