LEGO pennenbak | Simpele DIY

Sinds kort staat er een bureautje op de kinderkamer en natuurlijk horen daar ook de nodige accessoires bij. Samen met dochter zoeken we op pinterest naar leuke ideeën en zo kwamen we ook deze DIY LEGO pennenbak tegen.

Advertentie

LEGO pennenbak

LEGO pennenbak

Wat heb je nodig?

  • een lege glazen pot met deksel
  • gele verf
  • een dunne stift

Doe wat gele verf in de glazen pot en draai het deksel erop. Kijk goed of het deksel er goed opzit, want daarna kun je gaan schudden om het potje om de verf goed gelijkmatig te verdelen. Zet het potje ergens neer waar de verf kan drogen. Schrijf of teken met de stift een minifiguur op de pot. Zet de pennen en potloden erin en dan heb je je eigen unieke LEGO pennenbak!

Ook leuk voor een kinderfeestje!

LEGO pennenbak

 

LEGO friends bouwpakket | 40080

LEGO pennenbak

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met verf maar wel een leuke pennenbak van LEGO willen? Je kunt hem natuurlijk zelf bouwen, maar deze set van LEGO Friends is ook wel heel erg leuk!

 

Ga jij deze leuke pennenbak ook maken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de LEGO pennenbak bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.