LEGO Powerpuff Girls | Nieuwe sets

Hoera, er komen nieuwe sets van de Powerpuff Girls. Buttercup, Blossom en Bubbles, de meisjes uit de bekende Amerikaanse animatieserie, krijgen hun eigen sets.

Advertentie

LEGO Powerpuff Girls

Powerpuff Girls

De serie is jarenlang uitgezonden door Cartoon Network. De orginele serie bestaat uit 80 afleveringen, die meestal zijn onderverdeeld in twee subafleveringen. Ook is er een film gebaseerd op de serie. De zusjes Buttercup, Blossom en Bubbles hebben alledrie superkrachten. Monsters en criminelen komen naar Townsville, de stad waar ze wonen. De Powerpuff Girls moeten Townsville redden. De zusjes zijn gemaakt door Professor Utonium. Hij deed een poging om het perfecte meisje te maken van suiker, zout en alles waar je van houdt stootte hij per ongeluk tegen de fles met ‘element X’. Na een grote explosie waren daar de Powerpuff Girls.

Ze kunnen vliegen, zijn supersterk en hebben een groot uithoudingsvermogen. Ook kunnen ze lasers afvuren uit hun ogen. Daarnaast hebben ze alledrie een eigen superkracht.

LEGO Dimensions

Binnen het thema LEGO Dimensions is er een fun pack en een team pack verschenen van de Powerpuff Girls. Het fun pack bevat Buttercup en een herbouwbaar 3-in-1 Mega Blast Bot voertuig.  In dit team pack zitten de andere twee van de drie Powerpuff Girls, samen met 3-in-1 Octi en PPG smartphone.

Deze wil ik hebben!

Vanaf augustus 2018 zullen de sets beschikbaar zijn. Verdere informatie over de hoeveelheid sets en de prijs is nog niet bekend. Hou Veel Bouwplezier! in de gaten voor meer informatie

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.