LEGO Schaatsbaan | Minifiguren op de schaats

Vandaag was het dan eindelijk zover, de schaatsen konden ondergebonden! De slootjes liggen dicht en de schaatsbaan gaat morgen officieel open. Voor de mensen die liever niet de schaatsbaan opgaan hebben we een aantal LEGO schaatsbaan sets opgezocht 😉

Advertentie

LEGO Friends Wintersport IJsbaan | 41322

LEGO Schaatsbaan

De LEGO Friends schaatsbaan is open voor iedereen! Met ijshockeydoelen en een plekje op je schaatsen onder te binden. Ook kun je op het draaibare podium een feestje bouwen, schaatsen en hockeyspullen huren of lekkers kopen bij het winkeltje. Inclusief Stephanie en Nate, natuurlijk in schaatskleding!

Winter Dorpsbakkerij | 10216

LEGO Schaatsbaan

 

De dorpsbakkerij heeft een eigen schaatsbaan voor de deur! De eerste schaatsers zijn al druk aan het zwieren en een onfortuinelijke schaatser ligt kop voorover in de sneeuw. Heb je honger kun je wat lekkers gaan kopen bij de bakker.

LEGO Friends Wintersets

Kijk ook eens naar het overzicht van de wintersets van LEGO Friends. Bijvoorbeeld de Koek- en zopiewagen, waar we kort geleden een review over schreven.

 

 

 

Deze post met de leukste LEGO trui bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.