LEGO schoen cadeautjes | Onder de €10

De speelgoedboeken liggen weer op de mat, de verlanglijstjes worden gemaakt, de sint komt er weer aan! Op zaterdag 16 november is de landelijke sinterklaasintocht en onze kinderen mogen dan hun schoentje zetten. Met hulp van onze kinderen zetten wij een aantal LEGO schoen cadeautjes onder de €10 op een rijtje.

Advertentie

LEGO schoen cadeautjes | Voor iedereen wat leuks

Wegenplaten | 60236 & 60237

LEGO schoen cadeautjes

Met stip op 1 hier in huis, de wegenplaten van LEGO. Hiermee kunnen ze uren zoet zijn, een stad bouwen. De wegenplaten zijn er in twee varianten, de rechte weg en t-splitsing en de bocht en kruising.

DUPLO Mijn eerste sleepwagen | 10883

Mijn eerste sleepwagen DUPLO

Deze wagen is zo leuk, eenvoudig te bouwen, met sleephaak en losse pylon die ook mee kan op de sleepwagen. Zowel de sleepwagen als de auto zijn bedruk met figuren. Hiermee wordt het fantasiespel gestimuleerd.

LEGO Classic stenen en ideeën | 11001

LEGO classic stenen

Eindeloos bouwen, zelf creatief en fantasievol aan de slag. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze doos! Uren speelplezier gegarandeerd.

LEGO Frozen II Elsa’s wintertroon | 30553

LEGO Frozen Elsa's wintertroon

20 november is het eindelijk zover, Frozen 2 gaat in première in Nederland. Dit polybag kan dan ook niet ontbreken in de schoen!

LEGO City Politiepatrouille | 60239

LEGO schoen cadeautjes

De grote favoriet van zoon, de politiepatrouille. Met de pylonen kun je de weg afzetten en dan scheuren maar!

LEGO Friends Olivia’s hamsterspeelplaats | 41383

LEGO Friends hamsterspeelplaats

LEGO Friends en hamsters, de perfecte combinatie voor in een meisjesschoen. Het hamsterrad kan echt ronddraaien en met alle andere attributen kunnen de hamsters samen met Olivia trucjes leren.

LEGO Technic Hoogwerker | 42088

LEGO Technic hoogwerker

Van 2-in-1 Technic set kun je naast een hoogwerker ook een sleepwagen maken! De hoogwerker heeft een echt werkende arm met bak. Een superleuk bouwwerk!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.