LEGO Technic Top Gear | Samenwerking

LEGO gaat samenwerken met het populaire programma Top Gear. In 2020 zal er een LEGO Technic Top Gear set uitkomen.

Advertentie

LEGO Technic Top Gear

LEGO Technic Top Gear

Top Gear is een populair programma van de BBC wat wordt uitgezonden op de BBC Two. De nieuwe set is gebaseerd op de huidige presentatoren Paddy McGuinness, Andrew ‘Freddie’ Flintoff en Chris Harris. Top Gear wordt al 42 jaar uitgezonden op de televisie. Volgens de BBC bereikt Top Gear in meer dan 200 gebieden ruim 350 miljoen kijkers.

Jason Easy, hoofd van Licensing UK, BBC Studios: “We zijn zeer verheugd om samen te werken met LEGO Technic. Beide merken hebben een zeer nauwe relatie met hun fans, het is zeker een natuurlijke pasvorm voor beide en we kijken er echt naar uit om de LEGO Technic Set volgend jaar op de planken te zien liggen. ”

Al eerder was er sprake van een samenwerking, maar dat resulteerde uiteindelijk in het Speed Champions thema.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.