LEGO traktatie doosje | Met gratis download

Binnenkort hebben we weer een jarige in ons gezin en we zijn vast bezig met rondkijken naar leuke traktaties. Zo kwamen we al snel op het idee van dit LEGO traktatie doosje!

Advertentie

 

 

LEGO traktatie doosje

 

LEGO traktatie doosje

Dit handige doosje kun je zelf printen, uitknippen, plakken en je bent klaar! Snel en makkelijk en het ziet er nog leuk uit ook! Wat je in het doosje stopt, kun je zelf verzinnen. Bijvoorbeeld snoepjes, chippies, rozijntjes of gedroogde stukjes fruit.

 

LEGO traktatie doosje

 

We bieden je een PDF aan met daarin een kleurenversie. Deze kun je op wit papier uitprinten en knippen, vouwen en plakken.
Op de 2e pagina zie je een zwart/witte versie van het traktatie doosje. Deze kun je printen op gekleurd papier of natuurlijk op wit papier. Dan hebben de kids ook nog wat te kleuren. 🙂 Daarbij scheelt dat veel inkt en dat is weer goed voor het milieu.

 

Download hier het LEGO traktatie doosje Download

 

Nog meer leuke gratis downloads van VeelBouwplezier

Benieuwd welke leuke LEGO printables wij nog meer hebben verzonnen? Klik hier om meer gratis downloads van VeelBouwplezier te bekijken.

 

 

Wij wensen je

Veel knutsel- en traktatie plezier!

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.