Vakantieboek van LEGO | Ik ga op reis en neem mee

Met vakantieboeken hoef je je in de vakantie niet te vervelen. Puzzels, spelletjes, strips, deze boeken staan vol leuks!

Advertentie

 

LEGO Friends | Wij zijn sterren!

Andrea, Mia, Emma, Stephanie en Olivia vermaken zich prima in Heartlake City. Knutselen, ontwerpen, puzzels en spelletjes, het staat allemaal in dit extra dikke vakantieboek! Met LEGO Friends minifiguur van een gitaar. 

 

 

LEGO Friends vakantieboek

 

Koop dit boek voor 13,50 bij Bol.com

LEGO Batman Movie | Het officiële vakantieboek

Dit vakantieboek gaat helemaal over de LEGO Batman movie. Het bevat een exclusieve Penguin minifiguur, die zich kan aansluiten bij de schurken. Daarna kunnen ze samen aan de slag om Gotham City te redden.

 

 

LEGO Batman movie vakantieboek

 

Koop dit boek voor €6,99 bij de Brickshop

 

LEGO Star Wars | Vakantieboek

Twee exclusieve LEGO Star Wars figuren en een extra dik boek! Je zult je niet vervelen met dit boek vol met puzzels, strips en spelletjes. Ga op avontuur met je favoriete figuren en leer van alles over de mysterieuze Star Wars werelden.

 

 

LEGO Star Wars vakantieboek

 

Koop dit boek voor €6,99 bij de Brickshop

 

Wij wensen je een fijne vakantie en veel leesplezier!

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.