Gesloten – LEGO winactie | Veel Bouwplezier 1 jaar

Veel Bouwplezier! viert een feestje! Alweer 1 jaar vinden jullie bij ons alles over de nieuwste LEGO, de leukste evenementen, MOC’s, gadgets en nog veel meer leuks. En om te vieren dat we 1 jaar online zijn houden we een LEGO winactie en geven we in samenwerking met BrickSHOP Gorinchem een hele toffe LEGO set weg!

Advertentie

 

LEGO Winactie - Veelbouwplezier

 

LEGO Winactie: Wat moet je doen?

Wij mogen de LEGO set 60051 Hogesnelheidstrein weggeven! Wil je kans maken op deze fantastische prijs? Lees dan snel verder wat je hiervoor moet doen.

 

Feliciteer Veel Bouwplezier! op een originele manier met dit jubileum en win!

Bouw een MOC, kleur een tekening, schrijf een slagzin of gedicht, wees creatief en leef je uit. Let op: wel met als thema LEGO natuurlijk! Reageer hieronder, via Facebook of via de e-mail.

Naast de eerste prijs 60051 Hogesnelheidstrein zijn er ook nog een tweede en derde prijs te winnen. De inhoud daarvan blijft nog een verrassing.

Wil je extra kans maken op deze LEGO prijzen, like ons dan op Facebook of Instagram.

LEGO Winactie - Veelbouwplezier

Een supersnelle trein van LEGO City. Compleet met motor, Power Functions, overweg en klein station. Een zeer complete set!

LEGO Winactie - Veelbouwplezier

*Deze LEGO winactie loopt van 12 juli 2018 tot en met 30 augustus 2018. De winnaar wordt op vrijdag 31 augustus 2018 bekend gemaakt op deze blog.
Via het ingevulde e-mailadres nemen we contact op met de winnaar, dus zorg dat dat een geldig e-mailadres is.

Veel Bouwplezier! behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op veelbouwplezier.nl. Lees hier de volledige actievoorwaarden. Deze actie wordt ondersteund door BRICKshop.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.

Comments

  Sanne

  (15 juli 2018 - 21:13)

  Hiep hiep hoera veelbouwplezier viert hun jubileum dit jaar. Wie wil deze geweldige LEGO trein nou niet winnen zodat we aan onze LEGO stad kunnen beginnen waar een station met trein zeker niet kan ontbreken ik heb all stiekem voor wat voorbeeldjes gekeken.alle minifiguren klaar voor vertrek ja jongens LEGO is TE Gek! 😍🎂🚄🎉🎁🎈🧒🏼👧🏼👍🏻🤩

  Thomas Geurts

  (17 juli 2018 - 10:40)

  Hoera, Veelbouwplezier 1 jaar!
  Al 365 dagen alles over LEGO hapklaar.
  Alles wat we willen weten, alles wat we willen zien.
  En nu ook nog een kans om iets te winnen misschien!
  Wat zou het grandioos zijn, die mooie trein.
  Die moet een feest om te bouwen EN te spelen zijn.
  Maar ook al zou die ons langs de neus gaan:
  VeelBouwPlezier zal bij ons altijd bovenaan staan!

  paul wijnhoven

  (15 augustus 2018 - 11:13)

  LEGO…wie is er niet groot mee geworden?

  Mascha Blom

  (20 augustus 2018 - 12:23)

  Van harte gefeliciteerd veelbouwplezier! Mijn naam is Owen Blom en ik ben 4 jaar. Spelen met lego doe ik graag er is alleen 1 maar. Mijn moeder vind me voor lego nog te klein, maar ze weet dat ik met een legotrein heel blij zal zijn. Ik ga na de vakantie naar de grote school en dat vind ik fijn, dus voor de lego ben ik groot genoeg en zeker niet te klein. Als ik deze trein win, heeft niet mama maar ik lekker mijn zin. Bij oma ben ik veel met de lego aan het bouwen, helpen jullie mij aan lego die ik fijn thuis mag houden? Ik ga in elk geval duimen en nu alvast plek maken door mijn kamer op te ruimen. Loefs Owen Blom

  […] Wil je kans maken op deze fantastische prijs? Klik hier om mee te doen met de winactie. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge