LEGO Winactie | Veel Bouwplezier 2 jaar!

Veel Bouwplezier! viert weer een feestje! Al 2 jaar vinden jullie bij ons alles over de nieuwste LEGO, de leukste evenementen, MOC’s, gadgets en nog veel meer leuks. En om te vieren dat we 2 jaar online zijn houden we een LEGO winactie en geven we in samenwerking met BrickSHOP Gorinchem een aantal toffe prijspakketten met LEGO sets weg!

Advertentie

 

LEGO Winactie - Veelbouwplezier 2 jaar

 

LEGO Winactie: Wat moet je doen?

Wij geven in totaal 5 prijspakketten met daarin LEGO sets en andere leuke LEGO gadgets weg! Wil je kans maken op deze fantastische prijzen? Lees dan snel verder wat je hiervoor moet doen.

 

Feliciteer Veel Bouwplezier! op een originele manier met dit jubileum en win!

Bouw een MOC, kleur een tekening, schrijf een slagzin of gedicht, wees creatief en leef je uit. Let op: wel met als thema LEGO natuurlijk!

3 Prijspakketten via de website

Reageer je via de website? Wij kiezen 3 gelukkige winnaars via de website.

1 Prijspakket via Instagram

Doe je mee via Instagram? Wij kiezen 1 winnaar via Instagram.

1 Prijspakket via Facebook

Via Facebook kiezen wij 1 winnaar, dus wees creatief en doe mee!

 

Let op, je mag op alle platformen zo vaak meedoen als je wilt.
Wij kiezen alleen wel 5 unieke winnaars.

Wil je extra kans maken op deze LEGO prijzen, like ons dan op Facebook of Instagram.

 

*Deze LEGO winactie loopt van 1 augustus 2019 tot en met 15 september 2019. De winnaars worden op woensdag 18 september 2019 via de e-mail op de hoogte gebracht en worden niet openbaar bekend gemaakt.
Via het ingevulde e-mailadres nemen we contact op met de winnaar, dus zorg dat dat een geldig e-mailadres is.

Veel Bouwplezier! behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op veelbouwplezier.nl. Lees hier de volledige actievoorwaarden. Deze actie wordt ondersteund door BRICKshop.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.