LEGO World 2019 | 17 t/m 23 oktober

Het leukste uitje van het jaar komt er weer aan, LEGO World 2019! Dit jaar van 17 tot en met 23 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Advertentie

LEGO World 2019

LEGO World 2019

Op donderdag 17 oktober gaat LEGO World van start. Op 35.000 vierkante meter kun je bouwen, dansen, oefenen, bewonderen en nog veel meer, allemaal met LEGO! Natuurlijk zijn er weer vele MOC’s te zien, kun je leren coderen met LEGO Education en zijn er diverse bouwwedstrijden.

20 jaar LEGO Star Wars

Dit jaar bestaat LEGO Star Wars 20 jaar. Daarnaast komt de nieuwste film uit, Episode 9. Om dit te vieren komen er op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober twee LEGO Star Wars ontwerpers naar de Jaarbeurs. Je kunt je set laten signeren en alles vragen wat je altijd al hebt willen weten.

Blijf op de hoogte

Dit jaar kun je de LEGO World app downloaden. Hierin vindt je het laatste nieuws, een speurtocht en de interactieve plattegrond. De app is beschikbaar in de app store en google play. Kaarten zijn alleen online te koop! Je kunt dus geen kaarten kopen aan de kassa. Koop je kaarten vooraf online en krijg ook nog eens 20% korting op je kaartje!

LEGO World 2019, van donderdag 17 tot met woensdag 23 oktober 2019. Elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.