LEGOFreaks Leerdam 2020

Het laatste weekend van de voorjaarsvakantie van regio Midden en Zuid nog geen plannen? Wij hebben een leuke tip, LEGOFreaks Leerdam 2020!

Advertentie

LEGO feest in Leerdam

Vrijdagavond 28 februari en zaterdag 29 februari is LEGOFreaks Leerdam 2020. In het Maranatha gebouw kun je gratis genieten van technisch LEGO, een diorama met als thema ‘de parade’, lekker bouwen met DUPLO en LEGO en nog veel meer! Natuurlijk is er ook LEGO te koop op deze dagen.

 

LEGOFreaks Leerdam 2020

LEGOFreaks Leerdam

In 2013 hebben drie LEGO fans met elkaar, tijdens de Verzamelbeurs Leerdam, laten zien wat er allemaal mogelijk is met LEGO. Sinds dat jaar is het de uitdaging om elk jaar de lat iets hoger te leggen. Het  LEGOFreaks feest van 2019 werd bezocht door meer dan 2000 bezoekers, waaronder 600 kinderen. Er was meer dan 250 kilo LEGO en DUPLO en het diorama van dat jaar had als thema ‘Net als in de film’. Op de website kun je een filmpje bekijken met een impressie. Daarnaast vind je er vele foto’s en video’s van voorgaande jaren.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.