De 9 leukste LEGO kinder kostuums voor carnaval

Van donderdag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari is het weer carnaval! Het zuiden van ons land gaat weer verkleden, dansen en lekker gek doen! Ook voor de kinderen is het dan feest. En daar hoort natuurlijk een tof LEGO kostuum bij! Wij zetten een aantal LEGO Kinder Kostuums voor jullie op een rijtje.

Advertentie

 

LEGO Kinder Kostuums Top 9

LEGO Politieman

Carnaval kostuum LEGO Politie

Ga als stoere LEGO politieman op stap! Inclusief masker met petje en bovenstuk met opdruk van een LEGO politie uniform. Inclusief stropdas, badge en riem!

 

 

LEGO Batman

Carnaval kostuum LEGO Batman

Ga de strijd aan als een echte Batman en bescherm iedereen degen de kwade schurken. Je bent altijd klaar voor nieuwe spannende avonturen en in voor de strijd tegen de criminaliteit.

Dit kostuum is er in diverse varianten. Het Batman basis kostuum met bovenstuk, masker, cape en handschoenen. De luxe versie bestaat uit een bovenstuk, een broek, een cape, een masker en een paar handschoenen. Bij de Prestige versie zit een echte LEGO minifiguur broek.

 

LEGO Batgirl

Carnaval kostuum LEGO Batgirl

Voor de stoere dames onder ons is er dit toffe LEGO Batgirl kostuum.

Ook dit kostuum is er in diverse varianten. Het Batgirl basis kostuum bestaat uit een bovenstuk, een cape, een paar handschoenen en een masker. De luxe versie bevat een bovenstuk, een broek, een cape, een masker en een paar handschoenen. Bij de Prestige versie zit een echte LEGO minifiguur broek.

 

LEGO Nexo Knight Aaron

Carnaval kostuum Nexo Knight Aaron

Met dit kostuum ben jij de dapper Nexo Knight Aaron! Neem het op tegen de schurk Jester en bescherm het Koninkrijk Knighton. Dit toffe LEGO Nexo Knight Aaron kostuum bestaat uit een broek, handen, een masker en verwisselbare onderdelen zoals schouderstukken

 

LEGO Nexo Knight Clay

Carnaval kostuum LEGO Nexo Knight Clay

Of wil je liever de stoere Nexo Knight Clay zijn? Dat kan met dit kostuum, dat te koop is in twee varianten. De luxe versie bevat verwisselbare onderdelen zoals schouderstukken, broek, handen en een masker. De Prestige versie is uitgebreid met een speciale bijbehorende broek.

 

LEGO Nexo Knight Lance

Carnaval kostuum LEGO Nexo Knight Lance

Naast Aaron en Clay is er ook een mooi kostuum van Nexo Knight Lance. Zo kan iedereen in als zijn favoriete Nexo Knight naar de optocht. Dit kostuum van Nexo Knight Lance bestaat uit verwisselbare onderdelen zoals schouderstukken, broek, handen en een masker.

 

LEGO Ninjago Nya

Carnaval kostuum Ninjago Nya

‘Find the Ninja within ya’! Na het zien van de LEGO Ninjago film kan dit kostuum natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ga op pad als Ninjago Nya en doe mee met spectaculaire missies. Dit kostuum van Ninjago Nya bestaat uit afzonderlijke delen zoals schouderstukken, broek, handen en een masker.

 

LEGO Ninjago Jay

Carnaval kostuum Ninjago Jay

In dit kostuum ben je Ninjago Jay en klaar voor de strijd! Dit kostuum van Ninjago Jay bestaat uit afzonderlijke delen zoals schouderstukken, broek, handen en een masker.

 

LEGO Ninjago Lloyd

Carnaval kostuum Ninjago Lloyd

Of ga je liever op pad als Lloyd? Ook dat kan! Dit kostuum van Ninjago Lloyd bestaat uit een bovenstuk, een broek, handschoenen en een masker.

 

 

Deze post met de leukste LEGO kinder kostuums bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.