Nationale Binnenspeeldag 2018 | Samen spelen met LEGO

De Nationale Buitenspeeldag is algemeen bekend, maar dit jaar is er ook een Nationale Binnenspeeldag. Deze wordt georganiseerd door Nickelodeon op zaterdag 27 oktober. Nickelodeon roept ouders op om de hele dag met hun kinderen te spelen. Zonder social media, telefoon en andere aandachts-slurpers binnen handbereik. En wat kun je beter doen op de Nationale Binnenspeeldag 2018 dan spelen met LEGO!

Advertentie

Nationale Binnenspeeldag 2018

LEGO is leuk voor jong en oud, oftewel, het ideale speelgoed voor het hele gezin. Wij zetten een aantal sets op een rij waar je met de hele familie mee kunt spelen.

LEGO en DUPLO trein

DUPLO goederentrein 10875LEGO treinen zomer 2018 60197

 

Treinen zijn altijd goed. Dit jaar zijn er twee hele toffe treinsets uitgekomen. De DUPLO trein die rijdt als je hem een duwtje geeft, en verschillende actieblokken heeft, waarop de trein bijvoorbeeld gaat toeteren. En natuurlijk de nieuwe LEGO City passagierstrein, die ook echt kan rijden met de nieuwste power functions.

LEGO Friends Heartlake City Resort | 41347

Nationale Buitenspeeldag 2018

Een heerlijke set om te bouwen, het LEGO Friends Heartlake City Resort. En na het bouwen goed voor uren speelplezier want deze set is zo uitgebreid dat je er een hele dag zoet mee kan zijn!

LEGO Creator Expert London Bus | 10258

Als je al wat oudere kinderen hebt is dit een geweldige set om gezamenlijk te bouwen. De Londense Dubbeldekker zit vol originele details.

LEGO Technic Bugatti Chiron

 

Ontworpen in samenwerking met Bugatti Automobiles S.A.S.  en een ultiem staaltje LEGO Technic. Diverse beweegbare onderdelen en talloze details! De LEGO Technic Bugatti Chiron, schaal 1:8. Benieuwd naar de levensgrote versie van LEGO? Deze zal te zien zijn tijdens LEGOWorld 2018!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de Nationale Binnenspeeldag 2018 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.