Nieuwe DUPLO app | DUPLO Town

LEGO heeft een aantal ontzettend leuke en leerzame apps. Vandaag bekijken we een nieuwe app die pas geleden is uitgebracht door LEGO,  namelijk de DUPLO Town app.

Advertentie

 

Spelen en leren!

De apps van DUPLO zijn speciaal ontworpen om vaardigheden van je kleintje verder te ontwikkelen en ook de ondersteunen bij de fijne motoriek. In DUPLO Town kan je kind virtuele huizen bouowen met de bekende DUPLO stenen. Ze kunnen het dagelijks leven naspelen met de poppetjes en dieren. Zo leren ze alles over de wereld om zich heen en vergroten ze spelenderwijs hun woordenschat.

 

Eindeloos bouwen

Met deze app is het makkelijk om te leren bouwen en stapelen. En natuurlijk ook weer afbreken! Er zitten diverse leuke verrassingen en geheimen in de app, bijna alles in de app is interactief.

 

 DUPLO Town

Geschikt voor kleine kinderen

Lezen of schrijven hoef je niet te kunnen om met de app te kunnen spelen. De duidelijke pictogrammen, navigatie en animaties zorgen ervoor dat je kindje al snel de app zelf kan gebruiken. Er wordt tussendoor automatisch opgeslagen, zo kun je makkelijk stoppen en later verdergaan. De app bevat geen reclame, links naar andere websites of in-app aankopen.

 

Download de app

Deze app is beschikbaar in de appstore en google play.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.