Nieuwe DUPLO goederentrein | 10875

Er komt een nieuwe DUPLO goederentrein! Over de huidige DUPLO luxe treinset schreven we al eerder een uitgebreide review. Deze trein is een groot succes hier in huis. En nu komt er een nieuwe aan!

Advertentie

DUPLO goederentrein | 10875

DUPLO goederentrein 10875

Deze goederentrein is zelfs nog makkelijker te bedienen dan de vorige. Geef de trein een klein duwtje en de trein gaat rijden! Zowel vooruit als achteruit! Als je de trein vastpakt of van de rails tilt stopt de trein met rijden. Dat klinkt ideaal!

Er zitten diverse actiestenen bij de trein, waardoor je de trein kunt laten toeteren, de lampen aan en uit kunt laten gaan, van richting veranderen, stoppen om te tanken of bij een station. Bij deze set zit een haven met hijskraan en boot, een station voor laden en lossen, een huiskraan en diverse stukken rails. Deze rails passen op de al verkrijgbare rails van de eerdere DUPLO treinen.

Met de app die je kunt downloaden kun je de trein zelfs van afstand bedienen en extra activiteiten uitvoeren samen met je kind.

DUPLO goederentrein

Deze wil ik hebben!

De verwachte datum is juni 2018 en de prijs zal rond de €130 liggen.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.