NK LEGO bouwen 2018

Het NK LEGO bouwen 2018 komt er weer aan! Net als vorig jaar is er weer een Nationaal Kampioenschap LEGO bouwen, georganiseerd door de Intertoys.

Advertentie

De beste LEGO bouwer van Nederland

NK LEGO bouwen 2018

Bij de Intertoys kun je meedoen aan het NK LEGO bouwen 2018. Het duurt nog even, maar schrijf de datum vast in de agenda, vanaf 23 juli is het zover! Dan vinden de voorrondes plaats in diverse deelnemende Intertoys winkels.

Maak jij het allermooiste LEGO bouwwerk?

Er zijn twee leeftijdsgroepen, namelijk 5 tot en met 8 jaar en 9 tot en met 12 jaar. Er zijn in elke deelnemende winkel twee winnaars, die sowieso een mooie LEGO set ontvangen.. Ook mogen die winnaars meedoen aan het de grote finale!

De grote finale

Tijdens LEGO World 2018 in de Jaarbeurs Utrecht vind de grote finale plaats. Op zaterdag 20 oktober kun je als finalist kans maken op een reis naar LEGOland in Denemarken!

 

 

Ga jij meedoen aan het NK LEGO bouwen 2018? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de Harry Potter LEGO bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.