Opening LEGO House | Home of the Brick

De eerste aankondiging was vier jaar geleden, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. De officiële opening van het LEGO House in Billund, Denemarken.

Advertentie

 

 

LEGO speel- en leeractiviteiten voor jong en oud!

Al eerder schreven we over het LEGO House, toen er nog hard gewerkt werd om alles klaar te maken. En nu is het dan zover, gisteren werden de deuren officieel geopend voor het publiek.

 

opening LEGO House VBP

 

Opening LEGO House

Gisteren was er een speciale openingsceremonie, met diverse sprekers, waaronder de eigenaar van de LEGO Group, Kjeld Kirk en kroonprinses Mary van Denemarken. Na de opening zijn er diverse ruimtes in het LEGO House te bezoeken, zoals de winkel en de herkenbare gekleurde terrassen. De ruimtes waarvoor een ticket nodig is zijn vanaf vandaag open.

 

 

LEGO House opening

 

LEGO House opening Veel Bouwplezier

Afbeeldingen ®LEGO House

 

Hoeveel kost een kaartje voor het LEGO House?

Tickets zijn €23 voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. De tickets zijn vooraf online te koop. Je kiest een aankomsttijd en mag dan blijven tot de sluiting om 20.00uur.

https://www.legohouse.com/en-gb/tickets

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.