Ship in a bottle | LEGO Ideas

Al eerder schreven we over de twee nieuwe LEGO Ideas sets die zijn aangekondigd, maar nu ligt de eerste bijna in de winkel! Ship in a bottle van Jacob Sadovich.

Advertentie

Ship in a bottle | 21313

Ship in a bottle

 

Deze set is een echte klassieker, een schip in een fles. Wat ontzettend leuk om te bouwen! Het schip heeft de naam ‘Leviathan’ en is inclusief kapiteinsverblijf, masten, kraaiennest, zeilen, vlag en kannonnen. De fles bevat zelf een kurk en lakzegel. De set heeft een displaystandaard, waardoor je deze heel mooi kan neerzetten. De standaard heeft een naamplaaatje en kompas met draaiende naald.

De fles op displaystandaard is 10cm hoog, 31cm breed en 10cm diep. Het schip zelf is 8cm hoog, 14cm lang en 5cm breed. Totale set bevat 962 steentjes en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 10 jaar.

 

Ship in a bottle

 

Dat wil ik ook!

Wil je ook je eigen ontworpen set uitgegeven door LEGO? Dat kan! De volgende ronde beoordelingen vindt plaats in de herst van 2017. Dan worden project die tussen januari en mei 2017 10.000 supporters hebben bereikt beoordeeld. Stuur snel je idee in via ideas.lego.com.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf 1 februari zal de set verkrijgbaar zijn bij LEGO. De definitieve prijs is nog niet bekend, maar zal rond de €70 liggen. Bij deze set is er geen VIP actie waarbij je als lid eerder de set kan reserveren.

 

 

Ship in a bottle

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.