Toy of the Year Awards 2019 | LEGO wint!

Ieder jaar is de Toy of the Year Award, de Oscars van de speelgoedindustrie. Vorig jaar won LEGO 3 trofeeën, maar dat wordt dit jaar zelfs nog overtroffen. LEGO wint 4 keer tijdens de Toy of the Year Awards 2019!

Advertentie

Toy of the Year Awards 2019

Dit jaar wint de LEGO groep maar liefst vier verschillende trofeeën. Drie daarvan betreffen Harry Potter sets, waarvan er meerdere zijn uitgekomen de afgelopen tijd. Een overzicht

Specialty Toy of the Year: LEGO Harry Potter™ Kasteel Zweinstein™

Toy of the Year Awards 2019

 

Construction Toy of the Year: LEGO Harry Potter™ De Grote Zaal van Zweinstein™

Collectible of the Year: LEGO Minifiguren – Harry Potter en Fantastic Beasts

Toy of the Year Awards 2019 minifiguren

Playset of the Year: LEGO Creator Achtbaan

Toy of the Year Awards 2019 achtbaan

 

 

De Toy of the Year Awards worden georganiseerd door The Toy Association. Er zijn 17 verschillende categorieën. Bekijk alle winnaars op www.toyawards.org.

 

.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.