Wachten op de kerstman | LEGO boek

Regelmatig verschijnen er nieuwe LEGO boeken. Sommige daarvan verdienen een aparte blog, zoals deze. Wachten op de kerstman is namelijk een hele mooie cadeaubox!

Advertentie

Wachten op de kerstman

Wachten op de kerstman

Deze box bevat een leesboek met daarin een adventsverhaal. Hierin staat activiteiten voor elke decemberdag tot aan kerst. Hoe leuk is dat! Daarnaast zitten er leuke extra’s in de box, zoals stickersvellen, een 3D kalender en een kerstman minifiguur. Zo kun je met je kind toeleven naar de kerst!

Wachten op de kerstman is onder andere te koop bij bol.com

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over Wachten op de kerstman bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.