Werken bij LEGO | Nederlands sprekende Consumer Service Advisor

Voor een groot aantal mensen is dit toch wel de ultieme droom, werken bij LEGO zelf! Op dit moment is er een vacature waarin er iemand wordt er gezocht naar een Nederlands sprekende Consumer Service Advisor.

Advertentie

Consumer Service Advisor | Wat moet je dan doen?

Als Consumer Service Advisor behandel je diverse vragen van de consumenten, zowel via telefoon, e-mail en webchat. Gemiddeld komt dat neer op 60 klantcontacten per dag. Die vragen varieren, dat kan gaan over de online winkel, over nieuwe en aankomende producten maar ook het oplossen van problemen met LEGO Boost en de LEGO apps.

Voor deze functie wordt verwacht dat je vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft. Daarnaast vragen ze nog een aantal andere competenties.

Werken bij LEGO

LEGO logo

Op slechts 30 minuten vanaf London Paddington station ligt Slough. Hier is het klantcontactcentrum van LEGO gevestigd. Met een gratis pendelbus wordt je vanaf het station naar je werk gebracht. En het allerleukste van werken bij LEGO, je krijgt korting op LEGO! En in het kantoor zijn heel veel LEGO steentjes om mee te spelen!

 

 

Zou jij bij LEGO willen werken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.