Y-wing Starfighter 75181 | LEGO Star Wars

Vandaag heeft LEGO een nieuwe set aangekondigd. Eentje binnen het Star Wars thema! De Y-Wing Starfighter!

Advertentie

Y-wing Starfighter | 75181

Y-wing Starfighter

Dit toffe model is een geweldige kopie een van de bekendste ruimteschepen binnen Star Wars. Het zit weer vol met verbluffende details. Je kunt de Y-wing Starfighter neerzetten op een bijgevoegde standaard. Ook zit er een kaart bij met daarop allerlei informatie over de set. Het model bestaat uit 1967 steentjes. Er zitten een R2-BHD droid en een Gold Leader minifiguur bij. De set gaat €229,99 kosten en zal vanaf 4 mei beschikbaar zijn.

Y-wing starfighter

 

Ultimate Collector Series

De Ultimate Collector Series, afgekort naar UCS, is een subthema binnen LEGO Star Wars. Deze sets zijn vaak groter en ook duurder dan de andere sets en bedoeld voor de oudere LEGO fan. Ook zijn ze gedetailleerd. Bekende UCS sets zijn bijvoorbeeld de Millenium Falcon, Death Star en R2-D2.

 

R2-D2

 

 

Deze post over de Y-wing Starfighter bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.