8 Last Minute kerstcadeaus

Op het laatste moment nog op zoek naar leuke kerstcadeaus? Wij zetten de leukste sets op een rijtje voor jullie.

Advertentie

 

 

DUPLO Mijn eerste bouwstenen | 10848

Kerstcadeaus | Veel Bouwplezier!

 

Als eerste iets voor de allerkleinsten, DUPLO Mijn eerste bouwstenen. Deze set bevat 80 vrolijke gekleurde DUPLO stenen en stimuleert de creativiteit van je kindje. Met behulp van de voorbeeldkaartjes kun je van alles bouwen, maar je kunt ook zelf je fantasie erop loslaten.

 

 

Classic Creatieve Bouwdoos | 10703

Kerstcadeaus | Veel Bouwplezier!

 

Ook voor de wat oudere kinderen is een doos met allerlei verschillende LEGO stenen altijd goed. Deze Classic Creatieve bouwdoos bevat meer dan 500 stenen, zodat de hele familie kan meebouwen! Naast diverse formaten blokjes zitten er ook ramen en deuren in de set.

 

 

Boost | 17101

LEGO Boost

 

Natuurljik kan LEGO Boost niet ontbreken in deze lijst. Met deze toffe set kun je vijf verschillende interactieve, gemotoriseerdeerde robots bouwen. Met de bijhorende gratis app kun je je robot besturen. Deze kan niet ontbreken onder boom.

 

 

Tape voor LEGO

Nimuno LEGO tape

 

De Nimuno loops dubbelzijdige tape is al vaker voorbijgekomen op Veel Bouwplezier! Met veelzijdige tape kun je van elk oppervlak een basis maken om te bouwen. De muur, het plafond, de bocht om, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De tape is er in diverse kleuren, dus voor elke kamer geschikt .

 

 

Creator expert winter holiday train | 10254

LEGO Creator wintervakantietrein

 

Deze leuke wintertrein staat erg leuk onder de kerstboom. De trein heeft een wagon met boom, cadeautjes en speelgoed en de rode wagon zorgt voor de kerstsfeer. De locomatief kan worden uitgebreid met de LEGO Power Functions, waardoor de trein echt rondjes kan rijden op de bijgeleverde rails.

 

 

LEGO Brickheadz

LEGO brickheadz Belle 41595
LEGO brickheadz The Joker 41588
LEGO brickheadz Captain America 41589

 

 

Zoek je nog een  met klein cadeautje voor erbij? Daar zijn de LEGO Brickheadz ideaal voor. Er zijn er verschillende te krijgen, zo is er voor iedereen wel een leuke.

 

 

 

Friends wintersport skilift | 41324

Wintersport set LEGO Friends 41324

 

Uit de LEGO Friends serie zijn weer talloze leuke nieuwe sets verschenen, maar deze is zeker in de winter wel erg leuk. De Friends wintersport skilift. De echt werkende skilift, helling om af te glijden, klimwand en klein beertje. genoeg speelplezier voor de hele kerstvakantie.

 

 

Hubelino knikkerbaan

Hubelino Knikkerbaan Veel Bouwplezier

Als laatste, maar zeker niet de minste, de Hubelino knikkerbaan. Hier wordt deze regelmatig weer opgebouwd, in allerlei verschillende opstellingen. Zoals bijvoorbeeld de Hubelino en DUPLO kerstboom. Pas geleden hebben we de Hubelino schommel gekregen en deze aanvulling is nu weer favoriet. Er zijn vele verschillende dozen en daardoor heel veel verschillende banen te bouwen. Laat de knikkers maar rollen!

 

 

Veel Bouwplezier wenst je een fijne kerst!

 

Deze post met 8 last minute kerstcadeaus bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.