Hubelino schommel knikkerbaan | Review

Onze kinderen spelen altijd heel veel met de Hubelino knikkerbaan. Zo maakten we pas geleden samen met ze de Hubelino en DUPLO kerstboom. En nu vonden we onder de kerstboom een uitbreidingsset. Namelijk de Hubelino schommel set!

Advertentie

 

 

hubelino schommel knikkerbaan vbp

Hubelino schommel

De set die wij kregen bestaat uit 46 delen. Hij bevat twee speciale schommels, ook wel slingergoten genoemd. Hierin blijven de knikkers heen en weer bewegen totdat ze middenin onderaan weer verder rollen. Ze kunnen dan allebei de kanten op. Dat maakt dit een hele leuke uitbreiding op de diverse Hubelino sets.

Met de set kun je zelf al een kleine knikkerbaan bouwen. Er zit een poster bij met daarop drie varianten, waarbij allebei de schommels gebruikt worden. Deze vonden onze kinderen wel lastig om na te maken, de opbouw van de sets is niet heel duidelijk. Zelfs wij hadden er nog moeite mee. Er is ook een app waar je diverse varianten kunt vinden, om de bouwwerken van diverse kanten te kunnen bekijken is deze wel handig om te downloaden. Dat kan in de appstoren of via google play.

De Hubelino schommelset bestaat uit 2 schommels, 16 baanelementen, 25 bouwblokken, een kleine basisplaat en 2 knikkers. De Hubelino knikkerbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarbij kun je de blokken leuk combineren met DUPLO.

 

hubelino schommel knikkerbaan veel bouwplezier

 

De producten in deze blog hebben wij zelf gekregen onder de kerstboom.

 

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.