Black Friday 2019 | De beste LEGO deals

Vrijdag 29 november start Black Friday. Op deze ‘zwarte vrijdag’ doen veel Amerikanen hun inkopen voor de kerst, omdat ze dan een extra vrije dag hebben. Winkeliers en webshops spelen hierop in met hoge kortingen. Voor de inkoop van sinterklaas- en kerst LEGO cadeautjes kan dit natuurlijk ook flink schelen. Veel webshops in Nederland starten maandag al met extra aanbiedingen.

Advertentie

Daarom een overzicht van de opvallendste kortingen op LEGO en DUPLO tijdens Black Friday!

 

Black friday LEGO en DUPLO korting

 

De beste deals tijdens Black Friday 2019

Diverse kortingen | Bol.com

Bol.com komt met diverse actiedagen. Vandaag is de eerste dag en de acties lopen door tot vrijdag 29 november. Op woensdag 27 december, dag 6, staan er diverse kortingen op speelgoed. Het is nog niet duidelijk welke, maar hopelijk zullen er leuke kortingen op LEGO en DUPLO bijzitten!

Tot 35% korting op diverse sets | Wehkamp

Er zijn al diverse sets in de aanbieding bij de Wehkamp. Zo vind je onder andere de Brandweerkazerne in de stad en de Bosbouwmachine met korting.

Tot 20% korting op diverse LEGO en DUPLO | Fonq

De stapelbare LEGO opbergboxen met korting bijvoorbeeld, wij gaan zeker nog nieuwe aanschaffen om onze DUPLO in op te bergen. Of deze handige variant met twee laden. En deze leuke speeltafel met laden staat ook op ons verlanglijstje! Kortom, volop leuks bij Fonq!

Korting op diverse LEGO en DUPLO | Blokker

De black friday acties van de Blokker worden komende maandag bekent. Wel is al duidelijk dat er leuke speelgoed kortingen bijzitten.

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post over Black Friday  bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.