Chevrolet Silverado van LEGO

Een levensgrote Chevrolet Silverado, helemaal gebouwd van LEGO. Daaruit blijkt maar weer eens dat de slogan van LEGO volledig klopt ‘van LEGO kun je alles maken’!

Advertentie

Levensgrote auto

LEGO Silverado

Een enthousiaste groep van 18 LEGO bouwers hebben gezamenlijk deze Chevrolet Silverado opgebouwd. Gemaakt van maar liefst 334.544 steentjes. De auto is dan ook levensgroot, met een afmeting van 1,8 meter hoog en ruim 1500 kilo.

Met elkaar zijn de bouwers er bijna 84 dagen mee bezig geweest. In de LEGO Master Builders shop in Connecticut hebben ze hier bijna 3 maanden hard aan gewerkt. Op deze locatie kun je ook de auto in het echt bekijken.

LEGO Movie 2

De Chevrolet is gebouwd ter promotie van de LEGO Movie 2, die binnenkort gaat draaien in de bioscoop.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.