LEGO Camera | MOC

Zijn jullie ook al aan het bouwen voor de nieuwste thuisopdracht van LEGO Masters? Wij hebben vast wat inspiratie opgedaan en kwamen deze toffe LEGO camera tegen van Chris McVeigh.

Advertentie

LEGO Camera

LEGO Camera

Chris McVeigh is tegenwoordig een LEGO Model designer, maar bouwde voorheen ook al veel met LEGO. Hij is bekend om het bouwen van diverse kleine modellen, voordat hij LEGO Designer werd. Zo bouwde hij ook diverse camera’s, waarvan je de bouwinstructies gratis kunt downloaden via zijn website.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.